Snel beter functioneren met ADHD / ADD

Wil je ook graag:

  • Beter functioneren in je werk, je studie of in relaties met anderen?
  • Minder uitstellen en meer uit je handen laten komen?
  • Meer rust in je hoofd?
  • Positiever denken?
  • Meer zelfvertrouwen?
  • Meer overzicht hebben?
  • Beter in je vel zitten?
  • Jezelf en je ADHD / ADD accepteren?

Als je ADHD hebt dan herken je je vast in: Rusteloosheid, veel denken en/of voelen, snel afgeleid zijn, uitstelgedrag, slechte concentratie en impulsiviteit. Dit leidt tot onder-presteren op school, het werk, in relaties etc. Hier heel hard tegen vechten en hier hard aan werken, zorgt vaak voor alleen maar meer frustratie. De kans is groot dat je hoofd dan alleen maar voller wordt,  en datje overprikkeld/overbelast raakt. Met de coaching maken we een eind aan deze vicieuze cirkel.

Hiervoor voeren we geen eindeloos veel gesprekken en analyseren we ook niet de problemen die je hebt. Want wat je aandacht geeft, groeit. En die analyse heb je zelf vast en zeker al meer dan genoeg gedaan. Samen gaan we op zoek naar hoe het voor jou wél werkt. We verwijderen de blokkades op jouw weg, zodat de weg vrij wordt om je doelen te halen en tot je recht te komen. Je voelt vast dat er veel meer in zit dan dat er uit komt. En dat wil ik gaag samen met jou eruit halen zodat je de beste versie van je zelf kan zijn. 

Samen gaan we op pad. Maar niet op de gangbare manier. Ik heb wat andere tools in mijn gereedschapskist dan de meeste andere coaches en/of hulpverleners. Ik maak gebruik van oplossingsgerichte coaching, hypnotherapie, Integral Eye Movement Therapy (IEMT) en energiewerk. 95% van je gedrag komt uit je onderbewuste en alles is energie. En dat is dus ook waar ik mee werk. Super mooie methodes om stress te verlagen en je trauma's en/of gevolgschade op te ruimen. Dit versus probleemgericht, analyseren en veel praten. Daar doen we dus zo weinig mogelijk aan. 

Als jij ook denkt dat het er wel inzit, maar er nog niet uitkomt en graag snel korte maar diepe slagen maakt, neem dan contact met me op.  Door de coaching leer je snel beter te functioneren met ADHD / ADD. Ook al is het leven met ADHD / ADD topsport. Hoe ziet je leven eruit als je je energie gebruikt voor wat wél werkt? Bekijk hier de werkwijze

ADHD-Praktijk heeft ruime ervaring met training en coaching en is ervaringsdeskundig. Wat zeggen cliënten hierover? Onvoorwaardelijkheid, praktisch, doelgericht, volledige acceptatie, snelle verandering en veiligheid. Het doel is dat jij beter gaat functioneren. Visie: "Je kan veel bereiken en snel beter functioneren met ADHD / ADD."

Maak een afspraak!

Designed by Walraven WebWerk