icon persoonlijk

Ik wil beter functioneren met ADHD/ADD

Voor iedereen met ADHD of ADD Lees meer..

icon zakelijk

Help! ik heb een medewerker met ADHD / ADD

Voor de werkgever/leidinggevende Lees meer...

icon hypnotherapie

Hypnotherapie bij ADHD / ADD

Snelle en effectieve behandeling Lees meer..

De procedure voor een individueel coachtraject is over het algemeen als volgt:

Intakegesprek:

Het intakegesprek is vooral om kennis te maken en om te kijken of het klikt. We inventariseren samen wat jouw leerdoelen zijn. Wat wil je dat de coaching jou oplevert? Deze leerdoelen en jouw praktijkvoorbeelden zijn de voorlopige basis van het coachingstraject. Vooraf stuur ik je de bevestiging van de afspraak, met de praktische informatie, privacyverklaring en het intakeformulier. Het is fijn als je die ingevuld mee neemt. 

We bespreken mijn werkwijze en de verschillende opties. Wat kan ik je bieden en wat zijn jouw voorkeuren?

Daarna besluit je of je verder wilt gaan met het coachtraject. 

Coachtraject

De duur van een coachtraject is sterk afhankelijk van wat en hoe jij het wilt.
Het intakegesprek duurt ongeveer een 1-1,5 uur.

Een klassiek coachtraject met alleen coachgesprekken, komt bijna niet meer voor bij ADHD-praktijk. Er wordt vaak combinatie gemaakt met hypnotherapie en/of IEMT en/of energiewerk. Hierdoor is het traject vaak korter. 
Je kan ook een afspraak maken voor een uitsluitend een IEMT of een hypnosesessie. Je kan d.m.v. IEMT of hypnotherapie een bepaald issue vaak al met 1 à 2 sessies oplossen. 

Ik werk veel met NLP, oplossingsgerichte coaching, ADHD-timemanagement, psycho-educatie (wat is ADHD / ADD en hoe kan ik mijn brein meer laten aanhaken om goed te blijven presteren), assertiviteit en hypnotherapie, IEMT (Integral Eye Movement Therapy) en energiewerk. De laatste drie tools worden sowieso ingezet want dat is in mijn ogen de meest effectieve en doeltreffende manier van werken. Jouw doelen zijn het uitgangspunt. 

Onnodige, energieslurpende processen schakelen we uit (denk aan trauma's, probleemgericht denken, gevolgschade en stress). Samen puzzelen we naar jouw "gebruiksaanwijzing". Hoe functioneer jij het best, daar gaat het om. Wat moet hiervoor versterkt worden en wat moet hiervoor opgeruimd worden? Hierdoor ontstaat capaciteit, rust en meer daadkracht. Samen puzzelen om snel beter te functioneren met ADHD / ADD. 

Wil je een erkende diagnose? Neem dan contact op met de huisarts voor en verwijsbrief en maak een afspraak met een psychologenpraktijk. ADHD-Praktijk doet zelf geen diagnostiek.

Je kunt snel terecht bij ADHD-Praktijk, want er is (nog) geen wachtlijst.

 Klik hier om contact op te nemen

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk