Twee daagse training 

- Beter Functioneren met ADHD / ADD -

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander.

 Heb jij ook last van:

 • chaos;
 • drukte in je hoofd;
 • veel voelen;
 • snel afgeleid zijn:
 • slechte concentratie;
 • impulsiviteit;
 • achterstallige karweitjes door uitstelgedrag;
 • alles tegelijk doen;
 • onzekerheid;
 • moeite met starten en afmaken van projecten/taken

Dit leidt tot onderpresteren op school, het werk, in relaties en andere verbanden. Hier heel veel over denken, deze problemen analyseren en begrijpen en hier hard tegen vechten en harder werken, brengen vaak geen verandering. Cognitieve gedragtherapie en het aanleren van vaardigheden vaak ook niet. De kans is groot dat je hoofd alleen maar voller wordt, je gefrustreerd en overbelast raakt. Met de training maken we een eind aan deze vicieuze cirkel. Je gaat snel beter functioneren, zowel op het werk als bij studie en privé.

Deze training is dus niet bedoeld voor mensen die:

 • hun problemen verder willen analyseren en begrijpen
 • vaardigheden aan willen leren
 • graag het patroon van probleemdenken vast willen houden.
 • nog harder willen werken en hun best willen doen

ADHD quote bad day

Hier zit de oplossing namelijk niet. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus als je veel aandacht geeft aan het probleem.....
Heel veel over problemen nadenken en erover praten helpt dus niet. Harder je best doen ook niet. 

Wat werkt er wél voor jóú?

Dát is interessant. Wat kan je doen om blokkades op je pad te verwijderen zodat je helemaal tot je recht komt? Om rust in je koppie te krijgen? Om meer in de helicopterview te komen zodat je je creatieve oplossingsbrein ook voor jezelf kan gebruiken? Wat zorgt ervoor dat je eerder voelt waar je grens ligt?

Hier aan werken en het allerliefst op een diepere laag, werkt. Want 95% van je gedrag wordt bepaald door je onderbewuste. En dus niet door je bewuste denkbrein. En daar zijn we met zijn allen juist de godganse dag mee bezig, in ons hoofd.  

"The only way out, is in."

Deze training is voor jou als jij:

 • voorbij wilt gaan aan probleemgericht denken
 • patronen wilt doorbreken
 • los wilt laten
 • ergens hoop hebt omdat je weet of voelt dat er veel meer potentie in jou zit
 • nieuwsgierig en gretig bent naar wat jou intern kan helpen om meer te stromen en tot je recht te komen
 • er vol wilt instappen en het experiment aan wilt gaan zonder persé alles te moeten weten? Juist bereid bent om balans te krijgen door je denkbrein naar een lager volume te draaien en meer te voelen.

Dan ben je wél aan het juiste adres. En dit is rete spannend! Want ja, je gaat je oude "controle" loslaten. Om vervolgens echt meer grip te krijgen en in je kracht te staan. 

Thema’s die aandacht krijgen tijdens deze training:

 • De invloed van het autonome zenuwstelsel
 • Jouw chillzone en weer rust in je hoofd
 • Helikoptervieuw innemen
 • Loslaten
 • Wat wil je wel?
 • Jouw hulpbronnen 

Belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk energie kwijt raakt aan wat niet werkt en zoveel mogelijk je aandacht richt op wat wél werkt! Wat levert het voor jou op als je je energie steekt in wat wél werkt? Energie? Opluchting? Rust? Doorbreek de vicieuze cirkel van overprikkeling: - je zorgen maken, stress, piekeren - frustratie, irritatie en geprikkeld zijn - schuldgevoel, spijt of schaamte etc. Zodat je in je kracht kan gaan staan - in jouw licht. En je toegang hebt tot jouw special brain power. Want die heb je. Daar geloof ik in. 

Ben je bereid om echt los te laten? Patronen te doorbreken? En wil je eindelijk tot je recht komen? Doe dan mee. Je bent van harte welkom! Super leuk je te ontmoeten!! Ga samen met mij (Arda Nieboer) dit avontuur aan en vul het formulier hieronder in.

Praktische informatie: 

Data en tijden: donderdag 25 en 26 mei, van 9.30 uur tot 16.30 uur
Kosten: € 444,- 
Dit is inclusief: lesmateriaal, thee & koffie en een heerlijke lunch
Locatie: ARNHEM

Aanmelden training Beter functioneren met ADHD / ADD

* Vereiste informatie
Beter functioneren met ADHD/ADD - 444,00 €

Invalid Input

Wat is uw naam?

Wat is uw achternaam

Invalid Input

Wat is uw adres

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats

Wat is je telefoonnummer?

Wat is uw e-mailadres?

Wat is uw bericht?

EUR0,00

Betaling s.v.p. via iDEAL. Ontvang je liever een factuur omdat het bijvoorbeeld door je werkgever betaald wordt dan is dat uiteraard mogelijk. Laat het mij dan s.v.p. weten. De prijs is dan exclusief BTW.

De training

De training heeft als doel om uit te vinden en te doen wat wél voor jou werkt. Dat je gaat doen wat bij je past, op een manier die het meest effect heeft. Namelijk: jóúw manier! Verder ook er voor uit durven komen wat voor jou wél werkt, wat een ander ook vindt. Trots zijn op jezelf met positieve gevoelens in volledige acceptatie met jezelf, hoe je bent en met de keuzes die je hebt maakt. We gaan dus samen op zoek naar hoe jij het best functioneert, in plaats van in problemen te denken.

Opzoek naar de handleiding

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. Het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de training bekijken we hoe we het apparaat kunnen olieën en optimaliseren. We gaan op zoek naar jouw "gebruiksaanwijzing".
Wat geeft je energie, wat versterkt je, wat beperkt je? Het onderzoeken waard. Met als resultaat: meer efficiëntie, capaciteit en mogelijkheden. Door de coaching leer je snel beter te functioneren met ADHD / ADD, ook al is het leven met ADHD / ADD topsport. Want hoe ziet je leven er uit als je je energie gebruikt voor wat wél werkt?

Doel

Het doel is dat jij beter gaat functioneren. Visie: Je kan veel bereiken en snel beter functioneren met ADHD / ADD. ADHD-Praktijk heeft ruime ervaring met training en coaching en is ervaringsdeskundig. Wat zeggen cliënten hierover? Onvoorwaardelijkheid, iemand die me begrijpt, praktisch, doelgericht, volledige acceptatie, snelle verandering en veiligheid.

Je gaat 5 dagen met elkaar aan de slag, in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arda Nieboer, telefoonnummer: 06-51 11 49 42.

Trainingsdagen:

Kosten: € 575,- exclusief BTW voor bedrijven, inclusief BTW voor particulieren.
Particulieren ontvangen dus 21% korting!
Dit is inclusief: lesmateriaal, thee & koffie en een heerlijke lunch
Ter vergelijking: een individueel coachtraject van 8 sessies kost: € 1.000,00

Locatie:  ARNHEM

Aanmelden training Beter functioneren met ADHD / ADD

* Vereiste informatie
Beter functioneren met ADHD/ADD - 444,00 €

Invalid Input

Wat is uw naam?

Wat is uw achternaam

Invalid Input

Wat is uw adres

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats

Wat is je telefoonnummer?

Wat is uw e-mailadres?

Wat is uw bericht?

EUR0,00

Betaling s.v.p. via iDEAL. Ontvang je liever een factuur omdat het bijvoorbeeld door je werkgever betaald wordt dan is dat uiteraard mogelijk. Laat het mij dan s.v.p. weten. De prijs is dan exclusief BTW.

Designed by Walraven WebWerk