Snel beter functioneren met ADHD / ADD

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander.

Heb jij ook last van:

  • chaos;
  • drukte in je hoofd;
  • veel voelen;
  • snel afgeleid zijn:
  • slechte concentratie;
  • impulsiviteit;
  • achterstallige karweitjes door uitstelgedrag;
  • alles tegelijk doen;
  • onzekerheid;
  • moeite met starten en afmaken van projecten

Dit leidt tot onderpresteren op school, het werk, in relaties en andere verbanden. Hier heel hard tegen vechten en hier hard aan werken, brengt vaak geen verandering. De kans is groot dat je hoofd alleen maar voller wordt, je gefrustreerd en overbelast raakt. Met de training maken we een eind aan deze vicieuze cirkel. Je gaat snel beter functioneren, zowel op het werk als bij studie en privé.

De training

De training heeft als doel om uit te vinden en te doen wat wél voor jou werkt. Dat je gaat doen wat bij je past, op een manier die het meest effect heeft. Namelijk: jóúw manier! Verder ook er voor uit durven komen wat voor jou wél werkt, wat een ander ook vindt. Trots zijn op jezelf met positieve gevoelens in volledige acceptatie met jezelf, hoe je bent en met de keuzes die je hebt maakt. We gaan dus samen op zoek naar hoe jij het best functioneert, in plaats van in problemen te denken.

Opzoek naar de handleiding

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. Het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de training bekijken we hoe we het apparaat kunnen olieën en optimaliseren. We gaan op zoek naar jouw "gebruiksaanwijzing".
Wat geeft je energie, wat versterkt je, wat beperkt je? Het onderzoeken waard. Met als resultaat: meer efficiëntie, capaciteit en mogelijkheden. Door de coaching leer je snel beter te functioneren met ADHD / ADD, ook al is het leven met ADHD / ADD topsport. Want hoe ziet je leven er uit als je je energie gebruikt voor wat wél werkt?

Doel

Het doel is dat jij beter gaat functioneren. Visie: Je kan veel bereiken en snel beter functioneren met ADHD / ADD. ADHD-Praktijk heeft ruime ervaring met training en coaching en is ervaringsdeskundig. Wat zeggen cliënten hierover? Onvoorwaardelijkheid, iemand die me begrijpt, praktisch, doelgericht, volledige acceptatie, snelle verandering en veiligheid.

Je gaat 6 dagen met elkaar aan de slag, in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arda Nieboer, telefoonnummer: 06-51 11 49 42.

Trainingsdagen:

Kosten: € 575,- exclusief BTW voor bedrijven, inclusief BTW voor particulieren.
Particulieren ontvangen dus 21% korting!
Dit is inclusief: lesmateriaal, thee & koffie en een heerlijke lunch
Ter vergelijking: een individueel coachtraject van 8 sessies kost: € 1.000,00

Locatie:  ARNHEM

Aanmelden training Beter functioneren met ADHD / ADD

* Vereiste informatie

Invalid Input

Wat is uw naam?

Wat zijn uw voorletters?

Wat is uw achternaam

Invalid Input

Wat is uw adres

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats

Wat is je telefoonnummer?

Wat is uw e-mailadres?

Wat is uw bericht?

EUR0,00

Betaling via iDEAL. U ontvangt na aanmelding van ons een bevestiging. U kunt ook het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL77 ABNA 0555 6170 17 t.n.v. Arda Training Coaching

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk