arda nieboerIk ben gecertificeerd ADHD-coach en ervaringsdeskundige en weet dus uit eigen ervaring dat ADHD / ADD topsport is. Topsport voor zowel degene zelf als de omgeving. Mijn visie: je kunt veel bereiken en uitstekend functioneren met ADHD / ADD. Door oude, vaak negatieve patronen los te laten en nieuwe wegen in te slaan die je energie geven (in plaats van energie kosten). En door te dealen met je speciale brein. 

Het is belangrijk om te weten en te accepteren dat het anders werkt bij iemand met ADHD / ADD. Anders dan bij 95% van de rest van de wereld. Een standaard timemanagement training bijvoorbeeld werkt niet. Unieke handvatten en aanpassingen maken in het werk en aanpak. Iedereen kan echt leren om het rustiger in zijn hoofd te krijgen en uit te vinden hoe het voor zichzelf het best werkt. Dingen bedenken waardoor het brein wél aanhaakt. Het is belangrijk om te puzzelen wat niet en juist wél werkt. Ik help graag om een goede gebruiksaanwijzing te maken. Ik kan dat steuntje in de rug geven dat nodig is. Wat zeggen cliënten hierover? Ze begeleidt je op een onvoorwaardelijke manier, met humor, confronterend, maar vriendelijk, waarbij begrip, veiligheid en vertrouwen voorop staan. Begrip wordt als een groot voordeel ervaren door mijn cliënten.

"Arda is plezierig persoon en in communicatie erg toegankelijk. Ze acteert vanuit een pragmatische instelling. Ik kan genieten van het resultaat wat Arda boekt bij mensen. Ik heb dit concreet gezien bij één van mijn teamleden. Inzicht geven in hun kracht en capaciteit en concrete handvatten om in de praktijk aan de slag te gaan. Gelijktijdig aandacht voor acceptatie. Aan de andere kant is er ook oog voor werkomgeving. Dit heeft Arda concreet gemaakt door gezamenlijk een tussentijdse evaluatie te houden.Een mooi traject en samengevat gezegd een aanrader voor werknemers en voor werkgevers!`

Ik begrijp als geen ander dat iemand met ADHD / ADD vaak kritiek krijgt of heeft gekregen en niet begrepen wordt. Iemand met ADHD / ADD krijgt, nu of in het verleden, vaak te horen dat hij druk, lui, dromerig, onhandig, lastig, langzaam is en dat hij niet luistert of geen zelfdiscipline heeft. De neurologische oorzaak, ADHD of ADD wordt vaak niet gezien of begrepen. 

Ik heb eerst in het tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn laatste functie was directiesecretaresse en hoofd-secretariaat bij Deloitte. Ik weet dus ook hoe het is om zowel werknemer als leidinggevende te zijn. Daarna heb ik mijn leven nog eens over gedaan in trainers- en coachopleidingen. Zoals de trainersopleiding communicatieve vaardigheden, Omgaan met pesten, Effectief communiceren met kinderen, Zakelijke effectiviteit en Effectief leidinggeven. In 2002 ben ik als zelfstandige trainer/coach begonnen (www.innerspirit.nl). 

Na mijn diagnose (ADD) heb ik ervaren dat een standaardbegeleiding niet werkt bij mij. Ik besloot dat dit anders kan en anders moet. Ik gaf me op voor de opleiding AD(H)D-coach. In 2010 is ADHD-Praktijk geboren. Ieder mens is uniek en iedereen verdient een unieke aanpak. Ik heb zelf een ontwikkeling doorgemaakt die ik ook andere mensen gun. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een assertief, open, vriendelijk, krachtig, authentiek mens met een groot inlevingsvermogen. 

Wil je kennismaken? Heb je vragen? Neem dan contact op met mij op. Dit kan ook telefonisch, op nummer: 06-51 11 49 42

Neem contact op!

Designed by Walraven WebWerk