Webinar Meer in je kracht met ADD/ADHD

Dinsdag, 17 Oktober 2023, 19:30 - 21:30
 

Kom meer tot je recht en je potentie

  • Voelt het soms alsof je blokkeert - alsof je wel dingen wilt of moet doen, maar dat je het niet voor elkaar krijgt? Alsof het niet lukt om over een drempel te komen?
  • Ga je vaak zelf, of een ander, over jouw grenzen heen? Voel je je eigen grenzen niet of te laat? En vind je het lastig om grenzen aan te geven?
  • Verlang je naar meer rust, voldoening en flow in je leven? Waarbij het gewoon eens makkelijk gaat allemaal?

Schrijf je dan in voor mijn webinar en ontdek hoe je jouw leven met ADHD/ADD naar een nieuw niveau kunt tillen. Voor slechts €24,- kun je deelnemen aan deze unieke online ervaring. Ontdek hoe je jouw volledige potentieel kan benutten, zodat je eindelijk kunt gaan leven zoals jij dat wilt: vanuit je hart en in je kracht.


Wat kun je verwachten van dit webinar?

We richten ons op wat wél werkt! In plaats van wat niet werkt. 

Wil je je problemen verder analyseren en begrijpen? Dan is deze webinar niets voor jou. Ook al is je intentie goed, het lukt je niet om meer grip en controle te krijgen door je problemen te onderzoeken, dit is een denkfout. Dan was het namelijk al veel eerder gelukt om beter te functioneren met ADD/ADHD. Dat probleemgerichte denken, is namelijk onderdeel van je probleem. Wat je aandacht geeft, dat groeit. Wil je de rotonde van gedachten doorbreken? Dán zie ik je heel graag. Want dan gaan we werken om balans te krijgen tussen denken, voelen en doen.

Tijdens dit inspirerende webinar neem ik je mee op reis van jouw ADHD-brein naar jouw kern. En vanuit jouw kern heb je toegang tot jouw Special Power. Samen ontdekken we effectieve manieren om emotionele blokkades te doorbreken. Ik reik je waardevolle inzichten aan over hoe je je 'denkende brein' kunt kalmeren en meer vanuit je kracht te handelen. Omdat leven vanuit je kern meer rust oplevert, meer motivatie waardoor je makkelijker tot actie komt.

Ik begrijp de chaos, de voortdurende stroom van gedachten en de strijd om de dingen voor elkaar te krijgen. Zowel mijn kinderen als ik hebben een dit speciale brein: we hebben alle drie de types ADD/ADHD in huis - type 1, 2 en 3. Ik ben naast holistische behandelaar, ook ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend het kan zijn. Als jij er behoefte aan hebt, deel ik deze persoonlijke ervaringen graag met je tijdens dit webinar: ik ben een open boek. 

‘Jaja, ik heb al meer webinars gevolgd. Is deze anders, Arda?’

Je bedoelt zo’n webinar waarbij de spreker/coach/guru eerst zichzelf introduceert (30 minuten lang), om vervolgens bijna geen concrete tips en informatie te geven, terwijl dat juist is waar je voor komt? (En dat ‘ie daarna tot overmaat van ramp een half uur z’n coachingsprogramma ‘pitcht’? *Diepe zucht…*). Ik doe het anders. Uiteraard stel ik me kort even aan je voor. Verder werk ik interactief en persoonlijk. Dit is een webinar waar je voor betaalt, waar je waarde voor je geld mag verwachten. Aan het eind vertel ik kort over wat er nog meer op de agenda staat (maar daar hoef je niet bij te blijven, als je dat niet wilt). Ik beloof je dat dat ook interessant is.

Quotes van deelnemers van de vorige webinar:

"Ik vond het een heel fijn webinar. Heel openminded en holistisch".
"Wat was het lekker om samen te sparren en vanuit een andere insteek hiernaar te kijken"
"Ik ben heel blij dat ik er bij was. Het is ook een bevestiging dat ik op de goede weg zit"
"Ik ging aan op het stress systeem. Dat het autonome zenuwstelsel zo'n invloed heeft op ADHD-kenmerken"
"Wat fijn om zoveel (h)erkenning te krijgen. Het heeft me echt geholpen. Ik heb veel meer in korte tijd geleerd, in vergelijking met heel veel andere dingen die ik heb gedaan"

Interactief en persoonlijk: Welke vraag heb jij? 

Vooraf en tijdens de webinar kan je aangeven waar jij behoefte aan hebt. Welke vraag heb jij? Stuur deze vragen s.v.p. als reactie op de bevestigingsmail, dan weet ik zeker dat ik niets mis. In het webinar stem ik af op wat jij nodig hebt. Wat jullie als groep nodig hebben. We gaan samen aan de slag, ik beantwoord vragen zodat je in je dagelijkse leven meer rust ervaart, makkelijker tot actie komt doordat je beter ingecheckt bent in jezelf.

‘Ik weet niet of ik de concentratie/rust heb voor dit webinar, Arda…’

Snap ik helemaal. Je zult merken dat je brein juist áánhaakt tijdens dit webinar, omdat het super herkenbaar is voor je en je interessante inzichten krijgt. Samen creëren we een warme en begripvolle omgeving waarin je je veilig voelt om je zorgen en uitdagingen te delen. De bedoeling is dat we allemaal zichtbaar en aanwezig zijn, dus je camera blijft aan zodat je ook letterlijk zichtbaar bent. Ik ben er om je te ondersteunen en waardevol advies te geven, zodat je je gehoord, gezien en begrepen voelt. We are in it together.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het webinar?

Gun het Jezelf!

Wacht niet langer en gun het jezelf: je hebt vaak genoeg rekening gehouden met andere mensen. Nu is het jouw tijd!

Voor slechts €24,- kun je waardevolle inzichten opdoen en de eerste stappen zetten naar een leven vol rust, voldoening en geluk. Schrijf je vandaag nog in voor mijn 2 uur durende webinar via het formuliertje onderaan de pagina.

Waar?

Het webinar zal plaatsvinden via Zoom.

Wanneer?

Dinsdag 17 oktober 2023

Hoe laat?

Van 19:30 – 21:30 uur 

Investering?

Eenmalig een bedrag van slechts €24 (je krijgt de kans om vooraf of live vragen te stellen, reageer dan s.v.p. op de bevestigingsmail).  

Samen ontdekken hoe je meer in je kracht kan staan met je ADD/ADHD. Een gezamenlijke zoektocht naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Ook wanneer je bang bent dat die mogelijkheden er voor JOU niet zijn, is dit webinar (juist) een aanrader. Dit is absoluut geen vooraf ingestudeerde sales-pitch, maar een interactieve sessie waarbij ik put uit zowel mijn professionele als ook mijn persoonlijke ervaringen met het dealen met ADHD/ADD. Doe je mee? Geef je dan op voor deze webinar en schrijf je in via het onderstaande formulier. 

Leuk om je te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

 

Arda Nieboer 

Aanmelding webinar Meer in je kracht met ADD/ADHD

* Vereiste informatie
Webinar Meer in je kracht met ADD/ADHD - 24,00 €
Invalid Input
Wat is uw naam?
Wat is uw achternaam
Wat is je telefoonnummer?
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw bericht?
EUR0,00

S.v.p. betalen via Ideal. 

Designed by Walraven WebWerk