Live webinar

De Special Brain Power Mastermind is een groep mensen met een speciaal brein, die twee maanden wekelijks bij elkaar komt. Met meerdere speciale breinen bij elkaar ontstaat een enorme synergie, energie en motivatie:
de Special Brain Power Mastermind.

Maandelijkse live webinar

In dit webinar behandelt Arda knelpunten waar deelnemers uit de Mastermind sessies tegen aan lopen. Je krijgt dus extra handvatten om blokkades te doorbreken en te functioneren. Dit webinar wordt opgenomen en als lid krijg jij toegang tot de replay ervan.

Woensdag 17 februari gaat het over zelfactivatie. Hoe geef je jezelf een boost om te starten met een taak? Hoe ruim je blokkades uit de weg? Hoe voorkom je uitstelgedrag? Doe je mee?

Kosten: € 33,00 per maand 
Start: iedere derde woensdag van de maand

Minimale deelname is drie maanden.
Als je de webinar los boekt, zijn de kosten: € 44,00. Jouw voordeel is dus € 11,00 per maand.

Betaalperiode: 1 maand
Bedrag per betaalperiode: €33,00

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk