Agenda

Special Brain Power Mastermind

Maandag, 01 Februari 2021, 20:00 - 21:30

Contactpersoon: Arda Nieboer, te bereiken op: 06-51114942

Samen sta je sterker

Soms zit je vast in uitstelgedrag. Of heb je een blokkade om te doen wat je moet doen. Je bent met allerlei dingen tegelijk bezig, maar je maakt niets af. Of er komt gewoon hélemaal níéts uit je handen, hoe graag je dat ook wilt. Komt dat je bekend voor? Als individu met ADHD is het soms lastig om tot je volle potentieel te komen. Ben je klaar met onderpresteren? Met de blokkades en beren op je weg om gemotiveerd te raken?  
Zet een aantal ADHD'ers bij elkaar dan ontstaat er iets magisch! Super veel energie, ideeën en flow!

Wat kan Mastermind voor jou betekenen?

De Special Brain Power Mastermind is een groep van maximaal 6 mensen. In deze groep motiveer en stimuleer je jezelf en je andere Masterminders om beter te functioneren en gefocust te blijven op datgene wat je wilt bereiken. ADHD'ers onder elkaar hebben een speciale verbinding. Ze kunnen het beste in elkaar naar boven halen. Met een positieve mindset!  Wat gebeurt er als we al onze ervaringen, tips, kennis gaan delen? Dan ontstaat er een mega groot brein - Special Brain Power Mastermind - met een enorme synergie, motivatie, herkenning en energie waardoor je ontwikkeling en motivatie een boost krijgen. 
Je brein haakt maximaal aan en daardoor is de weg vrij om tot je recht te komen. En daar heb je de hele week profijt van. 

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je de commitment en tijd hebt om wekelijks online via Zoom bij elkaar te komen, voor een periode van minimaal twee maanden;
  • Dat je bereid bent om een positieve mindset te krijgen/hebben;
  • Dat je je volle potentieel wilt bereiken;
  • Dat je bereid bent je ervaringen, tips en kennis met je groepsgenoten te delen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Dit doen we door het geven en ontvangen van feedback, elkaar verantwoordelijk te houden én door je kennis, skills en netwerk te delen.

Wil jij dit ook? Toegang tot jouw eigen Special Brain Power en die van de groep? Eruit halen wat erin zit? Klik dan hier voor de opties! Ik zou het super leuk vinden je daar te ontmoeten!!

 

 Klik hier voor de opties

 

Locatie : Thuis achter je laptop/PC/whatever :-)

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk